Uskoro čemo biti obavješteni o tome da je Odbor za referendum predao nadležnima spiskove sa 124.000 građana sa biračkim pravom, koj zahtjevaju da o tako važnom pitanju narod odluči referendumom, a ne putem zastupnika.

Da naša politička vrhuška, ili elita, kako se pogrešno titulira, malo bolje shvaća, ili da želi shvatiti, što je demokracija - vladavina naroda, tada predstavnici te \"elite\" nebi bahato tvrdili da se vladavina naroda iscrpljuje zaokruživanjem neke brojke, neke od kandidatskih lista, svake četiri godine. I točka. E nije točka, i neče biti točka. Nije gotovo kad je gotovo, (po vama) već je gotovo kad ja kažem da je gotovo.

Ukoliko politička vrhuška po primitku 124.000 potpisa- zahtjeva građana izjavi da će o ulasku ili ne ulasku Hrvatske u NATO ipak oni odlučiti, jer oni bolje znaju što je za narod dobro, a što ne, to će biti samo novi početak.

Nakon drugog prikupljanja potpisa-sa istim zahtjevom građana, volio bih vidjeti tko će se usuditi proglasiti nevaljalih novih 500.000 potpisa građana sa biračkim pravom. Živi bili pa vidjeli.